,

10 lucruri pe care baietii nu vor sa le stii despre…

1. Ca este inclinat putin spre stang. Nu este un “penis model”. Nu va fi afisat in cataloage sau reviste. Dar poate nu realizeaza ca felul in care arata este perfect pentru tine. Poate ii cresti increderea in sine strigand “Oh da, iti iubesc penisul tau ciudat” de fiecare data cand ai orgasm. Gandeste-te la asta. Sau nu.

2. Pe cine a intalnit. Fiecare penis are o istorie, o poveste de spus, daca ar avea dinti si o limba, corzi vocale si ar vorbi… Unele penisuri pot avea o poveste scurta, iar altele pot avea volume epice care te vor soca si in acelasi timp vei face plecaciuni. E posibil sa nu vrea sa iti spuna cu cate persoane s-a culcat, indiferent de numar.

3. Ca are culoarea diferita de restul corpului. Asta este foarte normal (pigmentarea ne fac sfarcurile si genitalele sa arate diferit) dar unii se simt ciudat. Nu stiu de ce. Nu merg sa intreb pe baieti care e cea mai mare slabiciune a penisurilor lor. Nu stam la o bere si ne punem penisurile intr-un cerc si radem la curcubeul de penisuri. De fapt, sterge asta. Chiar asta facem tot timpul. Mai ales la petrecerile burlacilor. Adevarat.

4. Cat de mare este. Daca e mic sau e mare, daca am spune cat masoara ar insemna ca l-am masurat recent si asta ar fi ciudat.

5. Ca nu mai e ce a fost odata. Poate ca a fost capitanul echipei de fotbal din liceu, dar acum este putin obosit. I-ai vazut penisul in pod zilele trecute; incercand sa incape in jacheta veche de la liceu. Ideea e ca, in functie de varsta barbatului, penisul lui poate sa nu mai fie la fel de vioi ca altadata.

6. Cat par pubic are. Merge departe in timp. Dar departe. E ca si cum ai trece prin dulapul Narnia, doar ca in loc sa dai de o lume magica, dai peste o tona de penis.

7. De cate ori a trebuit sa refacem o poza inainte sa trimitem un snap. De cel putin 5 ori. Cel putin.

8. Cand ne-am masturbat ultima oara. Probabil a fost in urma cu doua ore.

9. Ca eram atat de aproape sa ne dam drumul in ultimele 5 minute, dar ne-am abtinut facand gimnastica mentala doar ca tu sa ai orgasm.

10. Ca deja e tot inauntru si nu avem cum merge mai departe.:( 🙁 🙁