,

10 semne care arata ca ai puteri psihice

are-you-psychic

Imagineaza-ti ca esti singur acasa. Este noapte si citesti ceva usor inainte de a adormi. Totul pare a fi normal dar deodata observi ca veioza de pe noptiera palpaie.

Apoi auzi un zgomot ciudat din camera de alaturi – camera care este goala. O senzatie ciudata te acapareaza ca si cum cineva s-ar afla in fata ta. De fapt chiar crezi ca vezi o umbra. Dar cand te uiti mai atent nu e nimeni acolo.

Suna familiar? Poate prea familiar? Unii ar spune ca exista o explicatie pentru asta si nu e ceva pe care il putem vedea sau auzi in lumea fizica.

Se spune ca daca ti se intampla deseori astfel de experiente ai putea avea abilitati psihice, doar ca tu nu realizezi.

Bineinteles sunt multe lucruri inexplicabile (cel putin la momentul acesta). Senzatia ciudata de a te simti privit, senzatia stranie pe care o ai cand ajungi in anumite locuri, si unele vise care te bantuie, sunt situatii carora unii le-ar atribui abilitati psihice.

Citeste mai jos cateva semne stranii identificate de noi si lasa-ne un comentariu daca ai trecut vreodata printr-o astfel de experienta!

  1. Ai observat intotdeauna lucruri ciudate

Poate ca le-ai considerat ca fiind niste copilarii, dar este foarte posibil ca ele sa fi fost reale. Se crede ca in mare masura copiii sunt foarte receptivi la evenimentele paranormale; poate atunci cand ai fost copil ti se parea chiar normal sa vezi sau sa simti un spirit.

  1. Ai vise care par reale – si cosmaruri

Se spune ca lumea noastra si cea a spiritelor sunt conectate asa ca are sens sa fii sensibil la spirite in egala masura cand esti treaz sau dormi. Este chiar posibil sa iti amintesti visele cu claritate, uneori ani de zile, si sa experimentezi in vis simtul olfactiv si cel papabil. Asta include si cosmarurile infricosatoare! Ai putea chiar sa fii capabil sa intelegi mesaje din visele tale, ceea ce poate insemna ca spiritele comunica direct cu tine.

  1. Ai reactii puternice vis-a-vis de locuri vechi

Atunci cand intri intr-un loc cu istorie si ai deodata un sentiment puternic pe care nu ti-l poti explica – cel putin nu in lumea in care traim. Acelasi lucru il poti simti si atunci cand atingi un obiect vechi care are o poveste. Se spune ca energiile psihice se ataseaza de locuri si de lucruri si ca daca esti indeajuns de sensibil poti forma o conexiune cu ele.

  1. Vezi lucruri in coltul ochiului

Nu este iesit din comun sa ti se para ca vezi o forma intunecata – poate o figura umana – in coltul ochilor. Sunt multe teorii care dezbat aparitia acestor “viziuni”, dar unii cred ca aceste forme sunt de fapt spirite; mai ales daca le vezi mereu in aceleasi locuri.

  1. Ai o conexiune puternica cu animalele

Deoarece multe puteri psihice au de-a face cu un fel de comunicare care nu necesita cuvinte, de multe ori se crede ca o comunicare prin intermediul animalelor este posibila. Poate ca intotdeauna ai simtit o legatura aparte cu un animal in mod particular. Ai simtit o conexiune care nu poate fi descrisa in cuvinte.

  1. Ai experimentat lucruri ciudate dupa moartea cuiva drag

Oricine este abatut dupa un deces. Poate ca ai observat ceva lucruri ciudate, iesite din tiparul normalului si care iti aminteau de decedat. Unii oameni cred ca acest lucru este o dovada a faptului ca spiritul celui decedat este prin preajma doar pentru a-si asigura familia ca totul este in regula. Semnele obisnuite sunt penele albe si luminile.

  1. Cineva din familia ta a avut experiente similare

Se crede ca abilitatile psihice, ca si abilitatea de a-ti rula limba, sunt ereditare. Poate ca ai auzit la un moment dat pe cineva apropiat povestind un eveniment straniu pe care nu si-l putea explica. Sau atunci cand erati mici poate aveai un var care insista ca in casa lui exista o fantoma.

  1. Electronicele din jurul tau se strica

Multi cred ca energia transmisa de spirite poate interfera cu aparatele electronice, cauzand o scanteie si stricandu-le, exact cum vedem in filmele de groaza. Daca observi ca reteaua de telefonie dispare in jurul tau si trebuie sa suni la furnizorul de telefonie de prea multe ori, s-ar putea ca problema sa fii tu.

  1. Auzi zgomote in camera de alaturi – cand esti singur acasa

Doar vazand un fragment dintr-o umbra este deja dovada prezentei unui spirit. Daca auzi un sunet ciudat precum un murmur sau o miscare intr-un loc in care stii ca nu e nimeni si acestea pot fi semne care indica activitati paranormale.

  1. Ai fost mereu atras de paranormal

Inca de cand erai copil erai atras de lucruri stranii. Poate ca iti placea sa stai noaptea si sa urmaresti filme de groaza la TV, cand restul erau bagati sub plapume speriati. Sau poate ca simteai o anumita conexiune cu anumite locuri si povesti care pentru unii oameni erau prea infricosatoare. Acestea pot fi semne ca ar trebui sa explorezi mai mult aceasta parte din tine.

Asadar, iti suna ceva familiar?

Daca da, atunci unii vor spune ca ai o inclinatie spre necunoscut si infricosator si ca ai putea fi capabil de a comunica cu lucruri dincolo de intelegerea multora.

Crezi ca este asa? Atunci da share acestui articol prietenilor tai si vezi cine mai are aceasta abilitate speciala!