, ,

11 semne care arata ca iubitul tau te vrea doar pentru sex

Esti ingrijorata ca esti cu un tip care vrea doar sex? Cauta aceste semne.

 1. Iti da mereu mesaje dupa ora 1 a.m.

E un apel pentru sex! S-a dovedit stiintific ca toate apelurile pentru sex au loc dupa ora 1 a.m. Nu e vorba ca a fost ocupat pana atunci, ci doar vrea sa faca sex. Pana si natura conversatiilor sau a mesajelor este sexuala.

Intimitatea intima este importanta pentru a mentine o relatie sanatoasa. Dar ce te faci daca iubitul tau este mereu excitat si vrea sa te vada dezbracata? Nu arata interes pentru viata ta personala si te tine intr-o zona cu apeluri sexuale.

 1. Nu te scoate la intalniri adevarate.

Va intalniti doar in locuri unde puteti face sex. Nu ati fost nicaieri pentru a va bucura de o intalnire reala. Se intalneste cu tine doar pentru cateva ore ca sa faca sex cu tine. Nu te scoate la cina, la pranz si nici micul-dejun nu il mancati impreuna.

 1. Mereu incearca sa initieze sexul.

Iti amintesti ultima oara cand ai facut sex mai mult de o ora? Daca nu, atunci te vrea doar pentru sex. In relatia voastra nu e vorba despre dragoste, ci doar despre sex.

 1. Nu te prezinta prietenilor.

Nu faci parte din viata lui personala. Nu vrea sa iti povesteasca despre prietenii lui. Daca nu stii nimic despre parintii si fratii lui, atunci aveti o relatie bazata doar pe sex.

 1. Nu il intereseaza familia ta, prietenii tai.

Fara emotii, doar sex. Ok? E mereu ocupat ca sa te asculte vorbind despre familia ta. Daca nu ii pasa despre viata ta personala, atunci nu aveti o relatie, iubitul tau nu e un barbat real. Nu vorbeste despre viata in afara dormitorului.

 1. Iti aduna toate lucrurile inainte sa pleci de la el.

Se asigura mereu sa nu iti uiti ceva la ea, sutien, rug, geanta sau o agrafa de par. Probabil pentru ca nu vrea ca tu sa ai o scuza sa apari neanuntata la el. Va fi ceva de genul “ia-ti lucrurile, daca nu le voi arunca.”

 1. Te evita in public.

 1. Te inseala.

Nu e foarte deschis cu tine si are multipli parteneri sexuali. Daca e deschis la ideea de a avea mai multi parteneri sexuali, cu siguranta nu e intr-o relatie cu tine.

 1. Nu ii pasa daca ti-a ranit sentimentele.

Daca esti suparata din cauza lipsei de comunicare si a atasamentului emotional, inseamna ca lui nu ii pasa de asta si nici de tine.

 1. Nu ramane peste noapte.

Daca vine la tine la miezul noptii si vrea sa plece la ora 2, sau te trimite acasa daca ai mers tu la el, dupa ce ati facut sex, atunci nu vrea nimic serios cu tine. Va face un dus dupa si te va invita afara.

 1. E prea ocupat sa va faceti planuri.

Nu petrece timp de calitate cu tine. Are mereu scuze ca are treaba sau intalniri urgente, dar iti spune sa vii la el dupa aceea. Nu te va scoate niciodata la o plimbare romantica, cina, sau o calatorie.