,

11:11 – ti se intampla si tie? Spune-ti povestea…

Ghizii nostri spirituali sau ingerii aleg sa comunice cu noi folosind diverse metode, cum ar fi sa dea la radio intruna o melodie care are o insemnatate speciala pentru noi, ne raspund la o rugaciune, ne da la o anumita pagina atunci cand citim o carte sau chiar ne directioneaza atentia catre numere repetitive pe ceas ca un semn, precum 11:11.

La prima vedere, acest fapt ni se poate parea o coincidenta absurda , dar daca suntem foarte atenti, putem descoperi un mesaj spiritual puternic. Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa observe aceste numere repetitive pe ceas, pe panouri publicitare si in multe alte locuri, ceea ce evidentiaza ca are loc o masiva trezire la viata a constiintei. Un astfel de fenomen vine sa ne reaminteasca de profundele coincidente si schimburi cosmice care se intampla pe aceasta planeta si de asemenea, sa ne atraga atentia catre gandurile si sentimentele noastre. Intentia ingerilor, care ne comunica ceva prin ora 11:11, este aceea de a activa constientizarea propriei noastre fiinte si sa ne aminteasca ca suntem vegheati de o intelepciune mare pe care ne putem baza ori de cate ori ne simtim blocati, speriati sau frustrati.

Doreen Virtue, o foarte cunoscuta terapeuta si medium intre lumea spiritelor si lumea umana, sustine ca , atunci cand vezi un numar repetitiv, in special 11:11, inseamna ca trebuie sa ai ganduri pozitive, pentru ca dorintele tale vor prinde forma instant. Concenteaza-te mai mult pe ceea ce iti doresti decat pe lucrurile de care iti este teama si ingerii tai te vor rasplati. Cu cat vezi mai multe de 1 cand te uiti la ceas sau alte lucruri cu numere, cu atat e mai puternica legatura dintre tine si ghizii spirituali sau ingeri.

Milioane de oameni din toata lumea pot confirma ca au vazut acelasi numar de nenumarate ori, ceea ce inseamna ca multi dintre noi am inceput deja sa devenim vindecatorii planetei. Din moment ce planeta noastra este intr-o stare dezorganizata, multi oameni au fost solicitati sa aduca inapoi pacea si armonia pe pamant si sa faca din Pamant o adevarata gradina a Edenului in care oamenii pot prospera si bucura de experienta umana. Conform calendarului mayas, schimbarea erelor a inceput pe 21 decembrie 2012, la 11:11, marcand o Noua Era pe planeta noastra – o schimbare la propriu de la Era Intunecata la Era de Aur.

Un alt lucru interesant despre 11:11 e ca numerele adunate fac 4, care este numarul transformatii si dizolvarii egoului. Multi lideri spirituali ai Pamantului interpreteaza 11:11 ca intoarcerea maestrilor ascensionati sa ne ajute in acest proces de vindecare. De fiecare data cand vezi numerele ca se repeta, mai ales 11:11, ingerii tai vor ca tu sa stii ca esti pe drumul ce bun si ca te vor proteja la orice obstacol intampinat. In acest timp, trebuie sa devenim noi insine maestri, in loc sa fim macinati de negativismul si haosul din jurul nostru. Am creat aceasta lume din cauza lipsei de auto-control, iar acum maestrii ne reamintesc ca trebuie sa ne revendicam puterea interioara si sa invatam din nou cum sa ne guvernam pe noi insine, invatand sa coexistam cu toate fiintele planetei.

Aceasta este o perioada infloritoare a Pamantului indiferent de ceea ce vedem ca se intampla in jurul nostru. Pe masura ce transformarea si vindecarea se desfasoara, mici schimbari vor face schimbari semnificative. Poate ca suna dificil acum, dar continua sa crezi in ingeri si fii sigur ca au cele mai bune intentii. Cu totii formam o familie si suntem in asta impreuna. Nu cauta in exteriorul tau pentru raspunsuri, vei deveni mai confuz si vei avea sentimente de slabiciune. Crede in puterea universului de vindecare si de fiecare data cand observi 11:11, monitorizeaza-ti gandurile si asigura-te ca energia ta se potriveste cu ceea ce vrei sa vezi in realitatea fizica.