, ,

15 lucruri pe care barbatii vor ca femeile sa nu le mai faca!

Barbatii si femeile sunt ca Estul si Vestul. Sunt diferiti dar nu pot trai unul fara celalalt. Uneori gandesc la fel dar se comporta diferit. Barbatii au liste ca si femeile de altfel, dar rar au acelasi punct de vedere. Barbatii fac de obicei lucruri simple si isi doresc ca femeile sa inceteze sa mai faca urmatoarele lucruri.

 1. Buze de rata

Barbatilor nu le place aceasta postura pe care au adoptat-o femeile in zilele noastre. Ei cred ca o femeie este mai draguta daca doar zambeste intr-o fotografie.

 1. Machiaj intens

Barbatii considera ca femeile petrec prea mult timp machiindu-se. Un machiaj simplu este ok dar unul exagerat nu ii atrage. Intotdeauna au admirat frumusetea naturala.

 1. Sa isi aminteasca discutii vechi

Femeile sunt reginele certurilor. Au o memorie ascutita mai ales cand e vorba de certuri mai vechi in care el era vinovat. Chestia asta ii enerveaza pe barbati.

 1. Editari si filtre

Fetele care folosesc in exces filtrele sunt enervante pentru barbati.

 1. Regine

Statutul de regina alaturi de un astfel de comportament nu sunt acceptate de barbati. Ei vor o femeie cu picioarele pe pamant.

 1. Sacaiala

Femeile vor intotdeauna ca lucrurile sa fie perfecte, spre disperarea barbatilor. Ele trebuie sa inteleaga ca uneori planurile se pot schimba.

 1. Impartitul mancarii

Asta se intampla cand o scoate in oras la cina sau la pranz si spune ca nu mananca pentru ca e la dieta, dar de indata ce iti aduce chelnerul mancarea iti ia farfuria din fata ca sa guste si ea.

 1. Retele de socializare

Cand un barbat vrea sa isi petreaca timpul cu o femeie, nu isi doreste ca ea sa stea pe telefon ignorandu-l.

 1. Se uita in telefonul lui

Nimanui nu ii place sa i se verifice telefonul. Ar trebui sa aiba incredere in relatie.

 1. Canalele sportive

Barbatii urasc sa fie deranjati in timp ce urmaresc sport. Femeile de obicei nu se uita si incep sa vorbeasca pe toata durata meciului.

 1. Considera sexul o rasplata

Cand stie ca a gresit, o femeie incepe sa isi seduca partenerul stiind ca asta este arma ei si slabiciunea lui.

 1. Bronz

Nu este nevoie sa te bronzezi pentru a impresiona un barbat. El chiar isi da seama de diferenta dintre fals si real.

 1. Menstruatie

Stim ca aceasta perioada este una dificila dar nu transforma fa din ea un obicei in care te incrunti la partenerul tau dand vina pe problemele hormonale. Vorbeste cu el normal si fereste-ti relatia.

 1. Jocurile mintii

O relatie este o legatura de incredere si respect, nu te juca cu emotiile. Daca esti cu adevarat interesata de persoana de langa tine, atunci spune-i asta.

 1. Nesiguranta

Daca ai incredere in partenerul tau si esti loiala, atunci nu mai fi nesigura pe tine. Increderea te leaga puternic de el.