,

16 motive pentru care Keanu Reeves e unul din cei mai faini tipi de la Hollywood!

reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood0

In cariera sa de aproape 30 de ani, Keanu Reeves a reusit sa ramana unul din cei mai versatili si interesanti actori de la Hollywood.

Filmografia impresionanta a lui Reeves contine un amestec eclectic de blockbustere, printre care:

 • Aventura excelenta a lui Bill & Ted
 • Matrix
 • Viteza

In ciuda carierei sale prolifice, Keanu a fost intotdeuna un introvertit, pastrandu-si viata personala privata. Cu toate acestea, Reeves a devenit iubit pentru felul lui de a fi si sunt o serie de motive pentru asta. Iata 16 motive pentru care Keanu Reeves este unul din cei mai iubiti actori:

 1. Keanu a declarat ca a luat bani mai putini doar ca sa poata lucru cu actorii pe care ii admira. A facut asta in “Avocatul diavolului” ca sa joace cu Al Pacino si in “Rezervele” cu Gene Hackman.

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood1

 1. Dupa ce a filmat “Bill & Ted” a infiintat o formatie Dogstar. Formatia a cantat live la “The Tonight Show cu Jay Leno”.

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood2

 1. Keanu a contribuit cu 80 de milioane $ din cele 114 milioane pe care le facuse in urma seriei Matrix, pentru costume si echipe care se ocupau de efectele speciale.

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood3

 1. A declarat pentru Reddit AMA ca dupa ce s-a mutat in Los Angeles, a jucat hockey vreo 10 ani cu necunoscuti pe care ii intalnea pe strada.

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood4

 1. Keanu i-a spus o data lui Jimmy Kimmel ca a fost bantuit de o jacheta. “Era o usa si deodata a intrat pe acea usa plutind o jacheta. Nu avea cap, corp, picioare. Era acolo si apoi a disparut.”

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood5

 1. Spre deosebire de multe celebritati, Keanu foloseste mijloacele de transport in comun si este un gentleman. Un pasager a reusit sa il filmeze pe Keanu cand s-a ridicat pentru a-i oferi locul unei straine.

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood6

 1. Dupa ce sora lui a fost diagnosticata cu leucemie, acesta a amanat filmarile pentru Matrix-Reincarcat si Revolutii, pentru a petrece mai mult timp cu ea si a-i fi alaturi. De atunci doneaza sume mari de bani spitalelor, facilitatilor de cercetare.

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood7

 1. Reeves a ramas cu picioarele pe pamant in ciuda faimei sale. Intr-un interviu din 1995 i s-a cerut sa dea definitia fericirii si acesta a raspuns “Intins in pat cu iubita mea, mersul cu bicicleta, sportul, momente fericite cu prietenii mei, conversatii, invatatul, pamantul, murdaria, cu familia la masa si vin, vesti fericite, energia si pofta de viata. Imi place sa merg in desert, in natura, sa fiu in spatii extraordinare din natura, sa stau cu familia mea, cu surorile mele.”

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood8

 1. Poate sa rada de el insusi. Cand a fost viral acel meme cu “Keanu trist”, a spus “Prima mea experienta cu meme a fost “Keanu trist” si mi s-a parut foarte amuzanta.”

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood9

 1. A refuzat un rol in “Heat” pentru a juca Hamlet la un teatru mic din Canada.

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood10

 1. Potrivit spuselor unui prieten din copilarie, Keanu a facut wrestling cu Alice Cooper cand era mic si mama lui lucra cu un creator de moda vestit la care veneau tot timpul in vizita celebritati.

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood11

 1. Chiar daca e dislexic, ii place sa citeasca. A citit “In cautarea timpului pierdut” de Marcel Proust, care are 7 volume si peste 1,500,000 de cuvinte.

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood12

 1. Reeves a pierdut un numar mare de oameni apropiati pe parcursul vietii, dar el a continuat sa persevereze spunand “Jalea isi schimba forma, dar nu se termina niciodata.”

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood13

 1. Dupa ce agentul lui Pheonix River i-a refuzat un scenariu, Keanu s-a dus personal cu motocicleta lui din Canada in Gainesville, Florida, pentru a-i inmana scenariul filmului “My own Idaho.”

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood14

 1. Initial, Keanu a refuzat rolul principal din “Speed” pentru ca i s-a parut ca seamana foarte mult cu “Die hard”. Totusi, dupa ce Joss Whedon a fost cooptat pentru a retusa scenariul, acesta a acceptat rolul.

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood15

 1. Este foarte cunoscuta dedicarea sa incredibila in fiecare rol pe care l-a jucat. Pentru filmul Matrix-Reincarcat, se spune ca a invatat peste 200 de miscari de arte martiale.

  reasons-why-keanu-reeves-is-the-most-awesome-dude-in-hollywood16