,

2 copii au murit intr-un accident de masina. 3 ani mai tarziu, mama da peste un copil abandonat si realizeaza…

Cathi si Dan sunt un cuplu din Minneapolis. Cand le cunosti inimile blande si amabile, nici nu iti dai seama ca au trecut prin cel mai mare cosmar al unui parinte. In 2005, copiii lor au murit intr-un accident de masina.

Anii au trecut, dar ranile parintilor indurerati nu s-au vindecat niciodata. Nu stiau cum sa depaseasca acel moment.

Trei ani mai tarziu, Cathi a decis sa isi foloseasca cunostintele de asistenta medicala intr-o misiune in Liberia. Acolo, intr-o tara aflata la 5000 de mile distanta de casa, Cathi a simtit ca poate sa jeleasca moarte copiilor ei.

In acel timp in Liberia, un nou-nascut a fost abandonat la spitalul unde Cathi facea voluntariat. Mama lui Matthew l-a abandonat pentru ca s-a nascut cu o deformatie.

Matthew nu s-a nascut doar surd, avea si o buza deformata si probleme grave de sanatate.

Dar pentru Cathi, a fost dragoste la prima vedere.

Ce s-a intamplat dupa aceea este incredibil…

La prima vedere nu ai crede, dar Cathi si Dan au indurat o tragedie inimaginabila.

In urma cu 10 ani, fiul lor Andrew de 21 de ani si fiica lor Christina de 15 ani, erau impreuna intr-o vacanta. Andrew a ratat semnul stop.

Rezultatul a fost un accident de masina care i-a lasat pe ambii fara viata.

Trei ani trecusera, iar Cathi nu mai putea indura durerea unei alte aniversari. Asa ca, s-a oferit voluntara intr-o misiune in Liberia. Acolo a intalnit un bebelus de 4 zile care a fost abandonat de mama lui naturala.

Matthew s-a nascut surd si cu o deschizatura de bolta palatina. CBS raporta ca nu este neobisnuit ca cei nascuti cu deformatii in acea regiune sa fie abandonati si lasati sa moara.

Dar pentru Cathi, care lucreaza ca si asistenta medicala, a fost dragoste la prima vedere. A petrecut saptamani langa Matthew pana cand a primit permisiunea de a-l adopta si a-l lua acasa.

Matthew i-a facut pe Cathi si Dan sa iubeasca din nou.