,

3 mirese fotografiate in timp ce purtau aceeasi rochie de mireasa. Uita-te atent la mireasa din mijloc!

Trei mirese paseau spre altare impreuna. Toate aveau acelasi tip de rochie, acelasi voal, doar buchetele erau diferite. De ce ar vrea o mireasa sa impartaseasca aceasta zi speciala cu alte doua femei?

Raspunsul este simplu: aceste femei sunt triplete identice. Triplete din familia Bini, Tagyan, Rafaela si Roshel au decis sa se casatoreasca toate in aceeasi zi pentru ca au o legatura foarte puternica.

Fiecare mireasa are un buchet diferit pentru ca cei din familie sa le deosebeasca una de alta (chiar si sotii). Doar ca sotii sustin ca isi recunosc sotiile, slava Domnului.

A da, stiu care e a mea. Am stiut din momentul in care a intrat in biserica, era cea mai frumoasa.”, a spus Eduardo, sotul lui Tagyan.

A fost aproape o coincidenta faptul ca si-au ales aceeasi rochie de mireasa. Toate trei au incercat diferite modele, dar in cele din urma, au avut aceleasi gusturi. Rezultatul a fost o nunta de neuitat iar fiecare poza era facuta de doua sau trei ori.

Tatal lor, Pedro, le-a condus pe fiecare in parte la altar. “Am decis sa le conduc pe toate trei pana la jumatate, iar apoi sa le iau pe fiecare in parte pana la altar.”, a zis Pedro.

Distribuie si prietenilor tai de pe Facebook aceasta nunta minunata.