,

5 etape intr-o relatie. Doar cele mai reusite cupluri vor depasi etapa a 3-a!

Cei mai multi dintre noi spunem “Dragostea nu este usoara” si au mare dreptate. Dragoste cere dedicare, timp, intelegere si uneori este greu sa oferi toate acestea intr-o lume in care devine din ce in ce mai greu sa gestionezi munca cu iubirea. Exista 5 etape intr-o relatie, dar cele mai multe cupluri esueaza la etapa a 3-a. Dar de ce? Ce reprezinta aceasta etapa? Daca deja te afli in etapa a 3-a, e momentul sa afli ce semnifica ea si cum o poti depasi. Citeste mai jos pentru a-ti salva relatia.

Etapa 1 – Te indragostesti si te simti atras

Benjamin Franklin a zis “Admiratia este sora ignorantei”. Dragostea este un sentiment minunat si atractia reprezinta prima etapa in procesul iubirii. Este acel moment cand iti place de cineva dar nu o poti recunoaste. Nu esti sigur de sentimentele tale si te intrebi daca am dreptate sau nu.

Mai tarziu incepem sa credem ca dragostea dureaza o vesnicie

Acesta e momentul in care totul din jur ni se pare minunat, nu ascultam de nimeni si ni se pare ca nimeni nu ne intelege. Acest moment poate fi si un avertisment ca e bine sa te gandesti inainte de a lua o decizie.

Etapa 2 – Te simti in siguranta alaturi de partenerul tau

Acesta este momentul in care te simti implinit alaturi de persoana de langa tine. Te bucuri de noptile tarzii si de conversatiile lungi, de sarutari si alinturi. Aceasta etapa este cea mai speciala. Te simti protejata in bratele partenerului si iubesti la nebunie sa va petreceti timpul impreuna. Iti place ca esti apreciata dar esti nesigura de ceea ce va urma. Despre ce e vorba?

Etapa 3 – Inceputul sfarsitului

Esti foarte alintat de partenerul tau si iti doresti nespus sa fiti impreuna in continuare. Te astepti ca o data cu trecerea timpului tu sa te bucuri de aceeasi atentie si nimic sa nu se schimbe.

Dezamagirea

Incepi sa te indoiesti de decizia ta si te gandesti sa dai inapoi. Dar de fapt acum este momentul in care trebuie sa dovedesti implicare si intelegere. Daca vei depasi aceasta etapa, vei reusi sa gestionezi orice problema care va aparea in viitor, pentru ca vei arata cat de mult iti doresti aceasta relatie.

Etapa 4 – Ce bine e sa iubesti

Dupa ce ai depasit toate indoielile acum este momentul perfect pentru a te bucura de viata ta. Acum vrei sa transformi orice moment intr-o amintire memorabila.

Intelegerea este cheia unei relatii reusite

312fd85e1c045af15e77e92b90df4954

 

Cineva a spus ca intelegerea este cheia oricarei relatii. Daca intr-un cuplu exista intelegere atunci cei doi pot invinge orice problema.

Etapa 5 – Acum ati devenit o singura persoana

Ati contopit doua suflete intr-unul singur si folositi aceasta puterea pentru a schimba lumea. Va doriti sa faceti schimbari pozitive impreuna pentru a avea o viata cat mai frumoasa.

Dragoste si confort

Ati atins un nivel de satisfactie ridicat pentru ca traiti fericiti impreuna si ati realizat ca decizia de a va alege unul pe celalalt a fost cea mai buna decizie pe care ati putut-o lua.