, ,

6 modalitati prin care poti afla daca iubita ta s-a culcat cu altcineva!

Chestiunea infidelitatii in relatii nu poate fi trecuta cu vederea deoarece este un subiect care ii afecteaza pe multi. Asa cum barbatii inseala si femeile inseala.

Ceea ce majoritatea oamenilor nu inteleg, este ca intotdeauna vor exista lipsuri atunci cand cineva incepe sa insele. Totusi, multi ar fi de acord ca prinderea partenerului ca te inseala este psihologic; asta explica de ce instinctele oamenilor tind sa descopere asta.

In acest articol, vom descrie cateva semne pe care oamenii le dau atunci cand isi inseala partenerii. Semnele descrise sunt elementare pentru acele femei care fac din inselat un stil de viata si e dificil sa le prinzi.

Gaseste mai jos cateva semne pe care barbatii le cauta o femeie pe care o suspecteaza de infidelitate:

1. Mirosul – exista intotdeuna un miros ciudat imediat dupa sex; nu conteaza cat de igienic esti, intotdeauna va fi un miros. Asta e din cauza ca sexul are propriul miros. Si dupa ce doua corpuri se contopesc in caldura, nu te astepta sa respiri aer curat in locul acela.

Barbatii isi vor da seama ca iubita tocmai s-a culcat cu altcineva daca va simti acel miros. Unele persoane au simturi olfactive puternice. Femeile care nu se spala bine dupa, s-ar putea sa fie prinse.

2. Somnul adanc – de fiecare data cand iubita ta se intoarce acasa si petrece mult timp in baie, e ceva putred la mijloc. Femeile sunt constiincioase si ar face orice sa isi acopere urmele dupa ce s-a culcat cu altcineva. Si mai rau, dorm mult fara sa fi consumat alcool. Cu siguranta are cateva explicatii de dat.

3. Iti refuza avansurile – barbatii isi suspecteaza iubitele atunci cand ele ii refuza avansurile sexuale. Femeilor nu le place sa faca sex imediat dupa ce a avut parte de cateva orgasme. Asa ca, ce poate sa faca in aceasta situatie, este sa refuze avansurile iubitului si sa se odhineasca bine.

4. Are un machiaj impecabil – o alta metoda prin care un barbat isi poate da seama ca e inselat. Femeia, ca sa nu atraga atentia asupra ei si asupra a ce a facut, se ascunde in spatele machiajului.

Unii barbati, care isi cunosc foarte bine partenerele, simt ca e ceva in neregula cand iubita isi reface machiajul in mijlocul zilei. De asemenea, se reimprospateaza cu parfum pe tot corpul.

5. Devine defensiva – femeia care inseala stie ca iubitul ei o va intreba cand se intoarce acasa; de aceea, este pregatita inca dinainte ca tu sa ii adresezi intrebarea. Si femeie fiind, va lua foc imediat ce ii pui intrebarea. Acest mecanism al lor de aparare, ridica semne de intrebare barbatilor.

6. Evita contactul vizual – tine minte ca barbatii nu gresesc niciodata cand se uita in ochii unei femei care abia a intrat in afacerea aceasta cu inselatul. Tot vor avea constiinta si se vor simti vinovate ca s-au culcat cu alt barbat. Dar, cel mai probabil va fi stapana pe situatie atunci cand o vei chestiona.