,

9 obiceiuri pe care trebuie sa le elimini in timpul menstruatiei

Fiecare femeie are intre 4 si 6 zile dureroase lunar. Acele zile sunt depresive, pline de toane si tot ce e bun si rau se aduna in acea scurta perioada. Orice femeie are grija de sanatatea ei mai ales in aceste zile. Dar pe langa igiena, sunt cateva obiceiuri pe care trebuie sa le elimini din rutina ta. In continuare, va vom prezenta aceste obiceiuri pe care trebuie sa le incetati in timpul zilelor de menstruatie.

1. Trebuie sa iti schimbi absorbantul. In caz contrar iti va cauza o infectie. Acest lucru trebuie facut o data la 3-5 ore.
2. In caz ca te simti foarte rau, nu trebuie sa te fortezi si sa-ti accentuezi durerea. Trebuie sa te odihnesti, sa nu lucrezi.
3. Daca faci sex neprotejat in timpul menstruatiei, sansele de a lua infectii sunt foarte mari.
4. Exercitiile dificile de sport vor cauza corpului tau dureri si mai mari.
5. Corpul tau pierde multa energie si sange in aceste zile. De aceea este indicat sa nu sari peste mese. Ar trebui sa mananci trei mese pe zi si gustari intre mese.
6. Trebuie sa incetezi sa mai mananci pe timpul noptii.
7. Chiar daca ai dureri sau nu, trebuie sa incerci sa dormi noaptea pentru ca energia de care ai nevoie pe timpul zilei, o colectezi in timpul noptii.
8. Produsele lactate vor mari nivelul durerii.
9. Evita sa te implici in activitati depresive precum vizionarea unor filme dramatice sau ascultarea unor cantece triste pentru ca acestea ar putea afecta sanatatea psihologica a oricarei femei.