, ,

A refuzat să își deconecteze soțul de la aparate iar 3 ani mai târziu s-a trezit și i-a adresat un singur cuvânt!

În acest articol puteți citi o  poveste despre doi tineri proaspăt căsătoriți. Au visat să trăiască împreună fericiți pentru tot restul vieții, cu dragoste și cu atenție.

 Din nefericire, după 7 luni , o tragedie a avut loc.Dragostea vieții ei respiră acum cu ajutorul aparatelor iar doctorii i-au spun că nu sunt prea multe șanse să își revină.

Mai exact, pe 11 iulie 2011, Daniel Davis a primit un telefon de la spital. Asistenta a anunțat-o că soțul ei Matt a avut un accident teribil de motocicletă.

Doctorii au sfătuit-o pe Daniel să renunțe, pentru că nu mai există speranțe, dar ea a refuzat să îl deconecteze de la aparate. Astfel Matt a fost ținut în comă. Daniel în vizita regulat pe Matt și se ruga pentru el neîncetat.

Deși sună incredibil, după 3 ani de rugăciune, Matt s-a trezit. I-a șoptit ceva lui Daniel, ceva ce nu o să uite niciodată: “Încerc”.

Matt a avut un accident de motocicletă care i-a provocat răni foarte grave. Pentru a fi mai clari, s-a ales cu multiple fracturi și multe răni la cap. A fost inconștient iar doctorii l-au ținut în comă indusă. Cu toate astea, soția lui nu s-a dat bătută și a sta lângă el zi de zi.

Daniel trebuia să ia o decizie – doctorii i-au spus că nu mai este nimic de făcut și că nu există sau sunt foarte mici șansele ca șoțul său să trăiască. A trebuit să decidă dacă îl deconectează sau nu de la aparate.

Daniel a luat decizia foarte ușor. Ea a spus: “Am știut că Dumnezeu ne va ajuta să trecem peste toate astea.”