,

Aceasta fotografie facuta de un copil de 5 ani e virala. Motivul? Uita-te cu atentie la copil!

#1 Fetita unei fotografe australiene s-a imbolnavit Fetita lui Kelli Bannister nu se simtea bine.

Facuse febra. Kelli a decis sa se bage in dus si sa lase apa rece sa curga, in timp ce isi adormea fetita.

#2 Fiul ei Taj Began facea poze

Fiul ei Taj, in varsta de 5 ani, a intrat in camera cu telefonul lui Kelli si a inceput sa faca poze mamei si surioarei lui.

#3 Momente vesele si distractive

Majoritatea pozelor facute de Taj erau vesele si aratau o fatada distractiva a maternitatii. Kelli spune despre pozele fiului ei: “Chiar s-a si jucat si si-a facut cateva selfie-uri, dar la un moment dat a surprins un moment care afecteaza pe multi.”

#4 Ce inseamna sa fii mama

Taj a reusit sa surprinda emotia cruda a ceea ce inseamna sa fii mama. Este nevoie de o privire in interiorul celei mai groaznice parti a maternitatii, dar toti trecem prin asta. Sa iti vezi copilul suferind este cel mai dificil aspect in a fi mama, dar este inevitabil.

#5 Dupa ce poza a fost postata

Kelli avea indoieli daca sa posteze sau nu fotografia. In cele din urma, a facut-o. De atunci, Kelli a primit multe reactii pozitive. “Sunt extrem de uimita de numarul mare de raspunsuri, dar in acelasi timp sunt miscata de impactul emotional pe care l-am avut asupra atator oameni.”Multe din povestile pe care le-am ctitit mi s-au parut induiosatoare. Cred ca a devenit atat de virala din cauza ca oamenii au relationat, mamele si tatii de pretutindeni, au trecut prin asta! E o sluja grea uneori si multi nu vorbesc despre ea!” Multumim ca ai surprins un asa moment frumos, Taj!