, ,

Atinge-ti degetele de la picioare si afla daca ai probleme cu inima!

heart-problem

In acest articol va vom prezenta o metoda prin care puteti vedea daca starea inimii dvs este buna sau rea. Un grup de cercetatori a descoperit aceasta metoda simpla si usor de folosit iar oamenii o iubesc. Cea mai buna parte e ca o poti face chiar in confortul casei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa iti atingi degetele de la picioare cu degetele de la maini. Daca le poti atinge, inseamna ca inima ta este sanatoasa.

Psihologia Inimii si a Circulatiei a publicat un studiu care explica cum functioneaza aceasta metoda.

Priveste cum o poti utiliza:

Mai intai de toate trebuie sa stai pe podea drept cu degetele de la picioare drepte. Incearca sa iti atingi varfurile degetelor de la picioare cu mainile. Inima ta este sanatoasa si intr-o conditie buna daca esti suficient de flexibil incat sa iti atingi degetele.

Acest studiu a fost efectuat pe 526 de participanti cu varste intre 20-83 de ani, in nordul Texasului. In timp ce participantii utilizau aceasta metoda, tensiunea arteriala era masurata iar arterele si inima atent analizate.

La sfarsitul studiului, cercetatorii au descoperit o conexiune intre elasticitatea arterelor si restul corpului, mai ales la subiectii peste 40 de ani. Studiul a confirmat ca cei care nu isi pot atinge degetele de la picioare, au probleme cu inima.

Daca doresti sa afli daca ai o problema cu inima, trebuie sa incerci aceasta metoda. Daca iti poti atinge degetele de la picioare in timp ce stai drept, atunci inima ta este flexibila si sanatoasa. Daca nu le poti atinge, iti recomandam sa mergi la medic.