, ,

Cauzele, simptomele si vindecarea infectiilor vaginale

Vaginul este zona cea mai sensibila din corpul femeii si fiind cea mai sensibila necesita multa ingrijire. Multe fete nu pun pret pe acest lucru si fac infectii. Daca vaginul tau prezinta are un miros urat, inseamna ca ai probleme. Nu te poti bucura de nimic daca treci prin asa ceva.

Infectiile vaginale sunt des intalnite in ziua de astazi, mai ales in randul femeilor care nu se ingrijesc de acest aspect. Dar avem si vesti bune pentru femeile satule de aceste infectii.

Vom discuta toate aspectele, rand pe rand.

#1 Ce cauzeaza o infectie vaginala?

Poti avea o infectie vaginala daca iei un anumit tip de antibiotice. O doza mare de anticonceptionale poate, de asemenea, cauza o infectie vaginala. Daca nivelul de zahar din sange este ridicat sau ai diabet, ai multe sanse de a te infecta. O alta cauza a infectiilor vaginale, este un sistem imunitar slabit, asa ca trebuie neaparat sa mergi la ginecolog.

#2 Simptomele

Daca ai o iritatie severa in acea zona, atunci ai probleme. Pielea din jurul vaginului devine rosie in timpul unei infectii vaginale. Te va durea la urinat.

#3 Cum se trateaza?

Foloseste tampoane sanitare in locul celor obisnuite. Daca suferi de infectie vaginala, atunci trebuie sa te speli cu apa fara sapun. Nu face sex in acest timp. In cazul in care ai mancarimi, nu te scarpina. Daca nimic nu pare sa functioneze, atunci este recomandat sa mergi la medic de urgenta.