,

Ce se intampla in corpul nostru atunci cand facem dragoste!

  1. Preludiul

Dureaza aproximativ 10-30 de secunde de stimulare fizica inainte de a trece la urmatorul nivel de entuziasm in care corpul incepe sa raspunda cu o erectie sau o umezeala.

  1. Penisul lui devine mai tare si mai mare, testiculele se trag inapoi in scrot si el este excitat.

Buzele zonei private a fetei, cresc in dimensiune si se ingusteaza. Daca nu a dat nastere niciodata, zona ei intima va capata o culoare luminoasa.

3. Orgasmul masculin

Puctul culminant se apropie atunci cand uretra incepe sa colecteze lichid seminal si ejacularea urmeaza. Penisul se contracta in mod continuu pentru a creea o senzatie sensibila.

  1. Orgasmul feminin

La fiecare opt zecimi de secunda, peretii vaginali se contracta ritmic. Contractia depinde de nivelul si calitatea orgasmului. Tensiunea arteriala a fetei, respiratia si pulsul cresc pe masura ce ea are sentimente de placere mai intense.

5. Compensarea

O data ce cuplul a avut parte de orgasme, corpurilor le ia aproximativ o jumatate de ora sa revina la starea normala. Acesta este motivul pentru care barbatii nu pot continua cu aceeasi intensitate imediat dupa un orgasm. La femei, umflarea din jurul uterului si a clitorisului scade intr-un timp mult mai scurt.