, ,

Doctorii spun ca mama este in coma cerebrala, dar cand o asistenta se uita in ochii ei… Ramai fara cuvinte!

In 2001, o mama a trei copii din Utah isi alapta bebelusul de 1 luna cand deodata s-a prabusit. Din acel moment, Nissa Smith nu a mai putut vorbi, nu s-a mai putut misca in ciuda faptului ca stia ce sa spuna si ce sa faca. Nissa a cazut victima sindromului prizonier in propriul corp, o boala de cosmar care rezulta de obicei in urma unui atac cerebral care distruge nervii creierului.

Nissa a stat intr-un pat de spital fara speranta, cu creierul mort dar intr-o stare foarte confuza. Doctorii se temeau de ce e mai rau si i-au spus familiei ca nu se va vindeca niciodata. I-au recomandat sa o lase sa moara, ca asta ar fi decizia cea mai umana. Dar in acel moment o asistenta a vazut o licarire in ochii lui Nissa si si-a dat seama ca ea este inca acolo. “Daca ma poti auzi, clipeste de doua ori” a spus asistenta.

In cateva ore, asistentele si membrii familiei au invatat sa comunice cu Nissa prin clipiri de ochi. Asa a inceput Nissa sa simta speranta si iese din inchisoare. Asteapta sa o vezi cum arata azi!

Deci are anumite dificultati la mers si la vorbit, recuperarea ei uimitoare continua sa uimeasca pe toti doctorii ei. Multumita unei asistente cu intuitie, Nissa este inapoi acasa alaturii de cele trei fiice ale sale.