,

Dupa o servire teribila, acest cuplu a scris ceva pe nota de plata. Dar chelnerul nu se astepta la asta!

Dupa o servire teribila, acest cuplu a scris ceva pe nota de plata. Dar chelnerul nu se astepta la asta!

Makenzie si Steven Schultz, din Iowa, SUA , au vrut sa se bucure de o cina in oras la un restaurant cu sushi. Totusi, servirea de la restaurant a fost atat de teribila incat au trebuit sa astepte mai mult de o ora pentru a primi comanda.

Majoritatea clientilor erau atat de furiosi incat au plecat fara sa mai manance. Dar, in loc sa faca si ei acelasi lucru, cuplul a lasat un bacsis de 100$.

Pe pagina ei de Facebook, Mackenzie a explicat motivul:

Uite cum stau lucrurile. Servirea din seara asta a fost groaznica. A durat 20 de minute sa primim o apa, 40 de minute pentru un aperitiv si peste o ora pentru mancarea.

Oamenii din jurul nostru isi bateau joc de restaurant si de modul in care se servea. Da, a fost groaznic. Dar, era evident ca era din cauza ca era putin personal. Chelnerul era in continua miscare si nu s-a purtat nepoliticos cu nimeni.

La un moment dat am numarat ca se ocupa de 12 mese plus de cei de la bar. Mai mult decat oricine s-ar putea descurca! Am stat la masa si l-am privit cum fugea inainte si inapoi si isi cerea scuze pentru intarziere, i-am spus lui Steven…Wow, asa eram si noi. Serveam mese.

Nu imi este dor deloc si nu mi-a placut niciodata slujba aceea. Am facut-o pentru bacsisuri. Am cazut de acord cu Steven sa ii facem noaptea chelnerului mai buna, deoarece cu siguranta nu ar fi primit deloc bacsisuri. Am iesit din restaurant inainte ca el sa citeasca asta si nu o postez pentru a primi laude.

Postez asta doar ca pe o reamintire prietenoasa ca trebuie sa luam in considerare toata situatia, inainte de a judeca. Si intotdeauna, intotdeauna, intotdeauna, nu uita de unde ai plecat.”

Am fost amandoi in papucii tai.”, a scris cuplul pe nota de plata. De fapt, cu 8 ani in urma, Steven and Makenzie s-au cunoscut in acel restaurant unde erau angajati, deci stiau ce dificila e slujba aceea. Jos palaria pentru ei si gestul lor minunat!