,

Fajitas de pui

loading...

20756285-squadra-di-giovani-cuochi-preparano-piatti-di-specialit-gastronomiche-archivio-fotografico-3

 

Iata de ce ai nevoie pentru 3 portii

INGREDIENTE

2 linguri de ulei de rapita

1 ardei rosu

1 ardei verde

1 ardei galben

1 ceapa

1 lingura de sare

1 lingura de piper

½ cana de crema de branza

½ cana rasa de branza cheddar

3 bucati de piept de pui dezosati si fara piele

2 linguri de praf de chili

2 linguri de praf de usturoi

2 lingure de sare

2 linguri de chimion

3 linguri de ulei de rapita

Serviti cu sos de salsa, smantana sau guacamole.

PREPARARE

  1. Incalziti uleiul intr-o tigatie. Gatiti ardeii, ceapa, sarea si piperul pana cand se caramelizeaza dupa care transferati legumele intr-un bol.
  2. In acelasi bol adaugati crema de branza, branza cheddar si amestecati pana cand se incorporeaza toate. Puneti deoparte.
  3. Intr-un bol separat amestecati pieptul de pui cu sare, chili, chimion si praful de usturoi si distribuiti in mod uniform aceste condimente peste bucatile de piept de pui.
  4. Pe un tocator, taiati un buzunar orizontal pe pieptul de pui si umple-l cu legumele caramelizate. Apasa pe marginile puiului pentru a inchide buzunarul. Procedeaza asa cu toate bucatile de pui.
  5. Incalzeste uleiul de rapita intr-o tigaie la foc mediu. Prajeste pieptul de pui 5 minute pe fiecare parte pana cand branza se topeste si puiul este facut.
  6. Serviti cu salsa, smantana sau guacamole!

loading...
loading...