,

Forma nasului tau spune multe despre personalitatea ta!

Doamnelor si domnilor, poate ca suna ciudat, dar sa stiti ca este adevarat! Da, ati citit bine, forma nasului vostru poate spune multe despre personalitatea pe care o aveti. Profesorul faimos Abraham Tamir, de la Universitatea Ben-Gurion din Negev, Israel, a relatat asta intr-un studiu iar rezultatele au fost publicate in Jurnalul de Chirurgie Craniofaciala. Citeste mai multe mai jos:

nos

In acest articol va vom prezenta 8 tipuri diferite de nas cu proprietatile lor speciale:

  1. Nasul nubian

Acest tip de nas se distinge prin lungimea lui. Dorsumul este drept iar varful este larg. Oamenii care au acest tip de nas sunt foarte curiosi si intuitivi. Sunt optimisti si ii fac pe cei din jur sa se simta bine. Sunt foarte placuti si mereu in cautare de solutii la probleme.

  1. Nasul grecesc

Numele vine de la sculpturile din Grecia Antica. Multe dintre aceste nasuri erau create de sculptori. Nasul grecesc se defineste prin lungimea lui ingusta si dreapta. Oamenii cu acest tip de nas sunt rezervati si nu le place sa fie in centrul atentiei. Sunt foarte practici si joviali. Le este foarte greu sa vorbeasca deschis despre sentimentele lor fiind mai introvertiti.

  1. Nasul carlig

Comparat cu ciocul unei pasari. Aceasta forma pare ca este indoita de la baza catre varf. Acesti oameni sunt creativi si au spirit de sacrificiu. Isi apara credintele cu pasiune si nu le este frica sa isi asume riscuri pentru a-si atinge telurile.

  1. Nasul arcuit

Similar cu nasul carlig. Acest tip de nas este curbat de la osul nazal pana la varf. Varful este ascutit. Cine are un astfel de nas este considerat ca fiind o persoana foarte determinata. Sunt foarte apropiati de munca lor si sunt foarte buni in ceea ce fac.

  1. Nasul buton

Acest tip de nas este foarte scurt si plin de gratie. Este foarte popular deoarece nu iese in evidenta. Cei care au aceasta forma, sunt persoane care iau decizii spontan si acest lucru ii deranjeaza pe cei din jur. Sunt bine determinati, mereu capata ceea ce isi doresc.

  1. Nasul drept

Des intalnit la asiatici. Aceasta forma este mai dreapta si mai plata decat celelalte tipuri de nas. Narile sunt largi iar varful rotund. Oamenii care au un astfel de nas au un caracter puternic. Sunt foarte temperamentali si pasionati. Daca le pui la incercare rabdarea, ii vei enerva.

  1. Nasul concav

Acest tip de nas are o arcada mica deasupra osului nazal. Nu este neaparat evidenta deoarece intreaga forma pare micuta. Cei care au nasul concav sunt generosi si ii ajuta pe cei care au probleme. Datorita sensibilitatii lor, multi ii vor rani sau jigni.

  1. Nasul stramb

Ce trebuie sa stii despre cei care au acest tip de nas este faptul ca sunt niste persoane iubitoare. Dorsumul nasului iese in evidenta, pe cand varful este rotund. Cei cu nasul stramb sunt foarte ancorati in profesiile lor. Sunt buni ascultatori, ceea ce ii face sa fie parteneri si prieteni minunati. Sunt foarte empatici si cu picioarele pe pamant.

Sper ca ti-a placut acest articol. Nu uita sa dai un share prietenilor si familiei tale! Sa ai o zi grozava!