, ,

Intalnire impresionanta! Doi fosti iubiti se revad dupa 30 de ani de la despartire!

 

Iubirea este cel mai complicat lucru din lume. Artistii sunt cei mai excentrici oameni. Cand artistii de indragostesc, pasiunea trebuie sa fie speciala, frumoasa si cumva melodramatica. Cu asa sentimente puternice, ne inchipuim ca povestile lor de dragoste sunt cele mai grozave.

In 1970, artista Marina Abramovic si iubitul ei Ulay s-au despartit. Dar au decis sa se desparta intr-un mod interesant, asa cum o fac artistii adevarati. Au mers in capete opuse ale Zidului Chinezesc si au mers unul spre celalat, intalnindu-se la mijloc. Cand s-au intalnit, s-au imbratisat pentru ultima data si au plecat. Nu s-au mai intalnit niciodata de atunci.

30 de ani mai tarziu, Marina a facut o instalatie. A stat 1 minut in tacere langa niste straini. Ce faceau era doar sa se uite unii la altii. Dar se pare ca un anumit barbat i-a atras atentia artistei pentru ca reactia lui a fost diferita de ceilalti. Barbatul care s-a asezat langa ea in minutul 1:30 era chiar

Ulay. Era prima data cand se vedeau dupa mai bine de 30 de ani, iar momentul a fost absolut emotionant si deosebit.

Iubirea este cel mai minunat sentiment din lume. Chiar daca unele relatii nu merg si sentimentele dispar, amintirile raman. Chiar daca Marina si Ulay au stat acolo, fara sa isi spuna un cuvant, stim sigur ca au comunicat prin intermediul inimilor. Ce poveste frumoasa!