, ,

NASA a descoperit ca tot ceea ce zice Biblia este adevarat!

nasa-found-that-everything-the-bible-says-is-true1-1

Ultima descoperire NASA a atras atentia asupra ceea ce se afla scris in Biblie, in acest fel confirmand ca tot ceea ce este scris acolo este adevarat.

Iata ce spune Harold Slope,  Presedintele Organizatiei Curtis din  Baltimore, un sfatuitor al acestui program: “Un lucru uimitor pe langa toate celelalte lucruri pe care Dumnezeu le-a facut pentru noi s-a petrecut la Green Belt, Maryland”.

Cercetatorii au investigat pozitia unor obiecte din spatiu inclusiv Soarele, Luna si celelalte planete precum si pozitiile lor in 100 , 1000 de ani, un lucru de altfel frecvent pe care cercetatorii il fac pentru a putea impiedica satelitii sa se ciocneasca.

Circul planetelor trebuie descifrat la timp pentru a nu interfera satelitii intre ei.

La scoala se spune ca soarele se opreste . Binenteles ca nimeni nu a acceptat aceasta idee indiferent ca existau dovezi sau nu. Dar cand s-a deschis biblia si a fost citit de acolo, o explicatie nebuneasca atunci toata lumea a crezut.

Au citit inceputul cand Dumnezeu i-a spus lui Ioan: “Dread them not, I have conveyed them into thy hand; there should not take care of business of them stand before thee.” (Joshua 10:8).

Ioan era ingrijorat  si i-a cerut lui Dumnezeu sa opreasca Soarele.

 Adevarul e mai ciudat decat fictiune- Iar Soarele s-a oprit si Luna s-a oprit si ea, asta pana cand populatia generala a scapat de dusmani.
Cercetatorii au facut legatura dntre aceasta intamplare si ziua lipsa. Au facut cercetari si si-au dat seama ca timpul lipsa era intradecar de 23 de ore si 20 de minute, ceea ce nu inseamna o zi intreaga exact cum scrie si in Biblie.

Crestinii si-au amintit apoi Soarele a mers invers. Nimeni nu a acceptat asta din nou pana nu au deschis din nou Biblia.

Mai mult profetul Isaia s-a plans lui Dumnezeu si acesta a dat inapoi 10 grade.

10 grade inseamna 40 de minute!

Cele 23 de ore de la Ioan si cele 10 grade (40 de minute) reprezinta ceasta zi lipsa.