, ,

O mama singura a fost concediata inainte sa inceapa prima zi de lucru. De ce? Citeste aceasta postare de pe Facebook. Ce scrii pe internet…ramane pe internet.

In timp ce unii dintre noi vor rade despre postarile gresite facute pe retelele de socializare, cum ar fi acest segment hilar din The Ellen DeGeneres Show, o multime de oameni vor invata prin calea cea grea sa fie atenti la ce posteaza.

Daca ai un profil de Facebook, sunt sigur ca ai facut anumite comentarii, postari sau ai distribuit ceva pe care le-ai regretat. Cu totii am trecut prin asta.

Dar, daca persoana gresita vede ceva ce nu i-a placut pe Facebook-ul tau, de exemplu cum a fost la un interviu, vei plati scump.

Kaitlyn Walls, o mama singura de 27 de ani, din The Colony, Texas, este pe prima pagina a ziarelor dupa ce a fost concediata inainte macar sa inceapa. Motivul? O greseala neglijenta pe Facebook care a alarmat lumea.

Dupa ce a primit o slujba la o gradinita din oras, Walls a postat pe Facebook “Astazi e prima zi de lucru , dar urasc sa lucrez la gradinita. Lol, e bine, doar urasc sa fiu inconjurata de multi copii.” Desi mama singura a unei fetite a declarat ca nu a vrut sa jigneasca pe nimeni si ca a fost o gluma, a fost asaltata de comentarii rautacioase.

Cu toate astea, insultele erau ultima ei grija, din moment ce angajatorul a auzit de postare si si-a retras oferta de munca. Walls a spus ca regreta si a postat mai tarziu “Oh, Doamne, ce greseala imensa am facut. Sunt atat de trista. Ma simt ca o ratata, imi privesc fiica si mi-e teama ca nu voi gasi o slujba din cauza stupiditatii mele.”

Tu ce crezi? A meritat Walls sa fie concediata din cauza greselii, sau merita o a doua sansa?