, ,

Patratele de ciocolata cu menta

Ingrediente

Crusta

10 foi de biscuiti graham

6 linguri unt topit

Crema de menta

½ ulei de cocos

½ smantana lichida

1 lingurita extract de vanilie

3 lingurite extract de menta

2 linguri de zahar pudra

Glazura de ciocolata

2 linguri de ulei de nuca de cocos

110 grame de ciocolata neagra

Preparare

  1. Pune biscuitii intr-o punga resigilabila cu capacitatea de 4 litri. Zdrobeste biscuitii pana obtii o textura fina.
  1. Intr-un bol amesteca bine biscuitii zdrobiti cu untul topit.
  1. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
  2. Umple tava cu amestecul de biscuiti si baga la frigider.
  3. Intr-un bol mare amestecati ingredientele pentru crema de menta cu un mixer de mana pana obtineti crema.
  4. Scoateti tava de la frigider si intindeti crema de menta peste stratul de biscuiti. Lasati la frigider pentru inca o ora.
  5. Intr-un bol mic amestecati uleiul de cocos cu ciocolata neagra. Bagati la cuptorul cu microunde si din 20 in 20 de secunde opriti si amestecati, pana cand ciocolata s-a topit.
  6. Scoate tava de la frigider si taie in patratele compozitia.
  7. Turnati peste patratele glazura de ciocolata.
  8. Bagati din nou la frigider sau congelator pana cand patratelele de ciocolata sunt gata sa fie mancate.

    descarcare

loading...
loading...