, ,

Piept de pui umplut cu parmezan

maxresdefault-2

INGREDIENTE

3 portii

3 bucati de piept de pui dezosat si fara piele

sare dupa gust

mozzarella

6 oua

2 cani cu firimituri de paine

ulei

3 cani de sos de rosii

½ cana de parmezan

2 linguri busuioc

PREPARARE

  1. Fa un buzunar in carnea pieptului.
  2. Umple buzunarele cu mozzarella.
  3. Apasa pe marginile buzunarul pentru a le inchide.
  4. Separa faina, ouale si firimiturile in 3 boluri separate.
  5. Pentru a fi siguri ca buzunarele nu se deschid, da bucatile de piept prin faina si scutura excesul.
  6. Treceti cu puiul prin ouale batute si apoi prin firimiturile de paine in mod uniform.
  7. Prajiti intr-o tigaie puiul pana cand devine auriu pe ambele parti.
  8. Adaugati 2/3 din sosul de rosii intr-o alta tigaie si puneti puiul deasupra.
  9. Puneti si restul sosului de rosii dupa care presarati parmezan si busuioc.
  10. Mai tineti pe foc 20 de minute.
  11. Serviti!