, ,

S-a filmat o secunda pe zi timp de un an, colajul ei ne-a dat fiori

Copiii nu stiu toate detaliile in legatura cu ce se intampla in viata unui adult, dar asta nu inseamna ca nu poate fi afectat. In mijlocul atacurilor teroriste, atentate, impuscaturi, crime și alta poveste violenta, cati dintre autorii s-au oprit vreodata sa se gândeasca la cate vieti distrug? Nu poate fi mai mult de o mana de oameni la care povestile le zboara pe langa urechi, dar asta nu inseamna ca nimeni nu incearca sa schimbe lucrurile.

Videoclipul pe care esti pe cale de a-l viziona vine de la `Nu intrati in panica`, o agentie de creatie britanica, pentru organizatia Salvati Copiii, si este suficient pentru a va aduce lacrimi in ochi. Vei urmari viața unei fetite britanice timp de un an, secunda dupa secunda. Ea traieste cu o familie iubitoare si se bucura de viata lipsita de griji a unui copil, dar chiar in fundal putem vedea escaladarea constanta a problemelor din lumea adulta prelingandu-se incet in lumea ei pana cand e prea târziu. 

Este surprinzător cat de repede o viata nevinovata se poate darama, pur si simplu din cauza agendei unei persoane sau alta; pot doar sa sper ca tot mai multi oameni vor incepe sa asculte mai multe mesaje de acest gen.