, ,

Sfaturi: cum sa agati o fata intr-un bar!

Cafenele, pub-uri sau lounge, cand e vorba sa te apropii de o fata, asigura-te ca stii cum sa o faci. Bineinteles ca nu vrei sa fii refuzat. Iata niste sfaturi care te vor invata cum sa te apropii de o tipa intr-un bar:

Calmeaza-ti emotiile – mainile sau o frunte transpirata sunt reteta sigura a unui refuz. Nu conteaza cat de bine arata ea, daca iti spune da, incearca sa iti calmezi emotiile. Pregateste-te inainte sa te apropii de ea, sa pari increzator.

Fii increzator – ne plac barbatii siguri pe ei. Nu conteaza atat de mult ce replica ai atata timp cat o zici cu incredere. Gandeste-te la ce o sa spui pentru a evita balbaiala.

Nu folosi cliseuri – “Pot sa iti cumpar o bautura?” este cea mai stupida replica pe care o poti folosi. Este veche si poti incerca sa convingi o doamna de varsta bunicii tale. Cel mai probabil te va refuza. Vino cu ceva nou. Nu folosi replici de agatat. Poti spune ceva de genul “arati bine in seara asta”. Asta i-ar putea aduce un zambet pe fata daca o spui cu sinceritate.

Stabileste contact vizual – Nu o scana ca o ecografie. Poarta-te simplu si uita-te in ochii ei cand vorbesti. Asta va arata ca esti sigur pe tine si ca esti interesat de conversatie.

Nu fi insistent – Nu, inseamna nu. Daca nu iti zambeste inapoi sau iti cere sa pleci, pleaca. Nu incerca nici macar sa afli daca are iubit. Daca e interesata, iti va da un indiciu si atunci poti actiona. Dar daca ea arata ca e dezinteresata, nu insista si nu folosi “am fost beat” ca sa iti justifici comportamentul neadecvat.